Hoe lang duurt het vliegen van Zürich, Zwitserland naar Singapore, Singapore

Vluchtduur ZRH - SIN

13 h 19 min

De afstand tussen ZRH en SIN is 10309.69 km

De geschatte reistijd is: 13 uur en 19 minuten

Zurich, Zwitserland - Singapore, Singapore

Luchthavens:

van: Zurich, ZRH
naar: Changi Intl, SIN

Luchtvaartmaatschappijen:
Swiss International Air Lines

Vluchtduur van Zürich, Zwitserland naar Singapore, Singapore

Geschatte vluchtduur van Zürich naar Singapore. 13 uur 19 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Changi Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Zürich en Singapore ongeveer 10309.69 kilometer.

Uw reis beging in Zürich, Uw reis eindigt in Singapore,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 88 uur en 07 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Zürich
Vols au départ de Singapore