Hoe lang duurt het vliegen van Zürich, Zwitserland naar Seoel, Zuid-Korea

Vluchtduur ZRH - ICN

11 h 24 min

De afstand tussen ZRH en ICN is 8765.08 km

De geschatte reistijd is: 11 uur en 24 minuten

Zurich, Zwitserland - Seoul, Zuid-Korea

Luchthavens:

van: Zurich, ZRH
naar: Incheon Intl, ICN

Luchtvaartmaatschappijen:
Korean Air

Vluchtduur van Zürich, Zwitserland naar Seoel, Zuid-Korea

Geschatte vluchtduur van Zürich naar Seoel. 11 uur 24 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Incheon Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Zürich en Seoel ongeveer 8765.08 kilometer.

Uw reis beging in Zürich, Uw reis eindigt in Seoel,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 74 uur en 55 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Zürich
Vols au départ de Seoel