Hoe lang duurt het vliegen van Zürich, Zwitserland naar San Francisco, Verenigde Staten

Vluchtduur ZRH - SFO

12 h 11 min

De afstand tussen ZRH en SFO is 9399.16 km

De geschatte reistijd is: 12 uur en 11 minuten

Zurich, Zwitserland - San Francisco, Verenigde Staten

Luchthavens:

van: Zurich, ZRH
naar: San Francisco Intl, SFO

Luchtvaartmaatschappijen:
Swiss International Air Lines

Vluchtduur van Zürich, Zwitserland naar San Francisco, Verenigde Staten

Geschatte vluchtduur van Zürich naar San Francisco. 12 uur 11 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van San Francisco Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Zürich en San Francisco ongeveer 9399.16 kilometer.

Uw reis beging in Zürich, Uw reis eindigt in San Francisco,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 80 uur en 20 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Zürich
Vols au départ de San Francisco