Hoe lang duurt het vliegen van Zürich, Zwitserland naar Graz, Oostenrijk

Vluchtduur ZRH - GRZ

01 h 10 min

De afstand tussen ZRH en GRZ is 524.3 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 10 minuten

Zurich, Zwitserland - Graz, Oostenrijk

Luchthavens:

van: Zurich, ZRH
naar: Graz, GRZ

Luchtvaartmaatschappijen:
Intersky

Vluchtduur van Zürich, Zwitserland naar Graz, Oostenrijk

Geschatte vluchtduur van Zürich naar Graz. 01 uur 10 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Graz, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Zürich en Graz ongeveer 524.3 kilometer.

Uw reis beging in Zürich, Uw reis eindigt in Graz,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 04 uur en 29 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Zürich
Vols au départ de Graz