Hoe lang duurt het vliegen van Zürich, Zwitserland naar Delhi, India

Vluchtduur ZRH - DEL

08 h 10 min

De afstand tussen ZRH en DEL is 6159.43 km

De geschatte reistijd is: 08 uur en 10 minuten

Zurich, Zwitserland - Delhi, India

Luchthavens:

van: Zurich, ZRH
naar: Indira Gandhi Intl, DEL

Luchtvaartmaatschappijen:
Air India Limited

Vluchtduur van Zürich, Zwitserland naar Delhi, India

Geschatte vluchtduur van Zürich naar Delhi. 08 uur 10 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Indira Gandhi Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Zürich en Delhi ongeveer 6159.43 kilometer.

Uw reis beging in Zürich, Uw reis eindigt in Delhi,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 52 uur en 39 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Zürich
Vols au départ de Delhi