Hoe lang duurt het vliegen van Shannon, Ierland naar Poitiers, Frankrijk

Vluchtduur SNN - PIS

01 h 41 min

De afstand tussen SNN en PIS is 950.91 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 41 minuten

Shannon, Ierland - Poitiers, Frankrijk

Luchthavens:

van: Shannon, SNN
naar: Biard, PIS

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Shannon, Ierland naar Poitiers, Frankrijk

Geschatte vluchtduur van Shannon naar Poitiers. 01 uur 41 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Biard, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Shannon en Poitiers ongeveer 950.91 kilometer.

Uw reis beging in Shannon, Uw reis eindigt in Poitiers,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 08 uur en 08 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Shannon
Vols au départ de Poitiers