Hoe lang duurt het vliegen van Rotterdam, Nederland naar Istanboel, Turkije

Vluchtduur RTM - SAW

03 h 19 min

De afstand tussen RTM en SAW is 2255.34 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 19 minuten

Rotterdam, Nederland - Istanbul, Turkije

Luchthavens:

van: Rotterdam, RTM
naar: Sabiha Gokcen, SAW

Luchtvaartmaatschappijen:
Transavia Holland

Vluchtduur van Rotterdam, Nederland naar Istanboel, Turkije

Geschatte vluchtduur van Rotterdam naar Istanboel. 03 uur 19 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Sabiha Gokcen, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Rotterdam en Istanboel ongeveer 2255.34 kilometer.

Uw reis beging in Rotterdam, Uw reis eindigt in Istanboel,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 19 uur en 17 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Rotterdam
Vols au départ de Istanboel