Hoe lang duurt het vliegen van Rotterdam, Nederland naar Hyères, Frankrijk

Vluchtduur RTM - TLN

01 h 45 min

De afstand tussen RTM en TLN is 993.32 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 45 minuten

Rotterdam, Nederland - Hyeres, Frankrijk

Luchthavens:

van: Rotterdam, RTM
naar: Le Palyvestre, TLN

Luchtvaartmaatschappijen:
Transavia Holland

Vluchtduur van Rotterdam, Nederland naar Hyères, Frankrijk

Geschatte vluchtduur van Rotterdam naar Hyères. 01 uur 45 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Le Palyvestre, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Rotterdam en Hyères ongeveer 993.32 kilometer.

Uw reis beging in Rotterdam, Uw reis eindigt in Hyères,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 08 uur en 29 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Rotterdam
Vols au départ de Hyères