Hoe lang duurt het vliegen van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Zürich, Zwitserland

Vluchtduur PUJ - ZRH

09 h 52 min

De afstand tussen PUJ en ZRH is 7535.25 km

De geschatte reistijd is: 09 uur en 52 minuten

Punta Cana, Dominicaanse Republiek - Zurich, Zwitserland

Luchthavens:

van: Punta Cana Intl, PUJ
naar: Zurich, ZRH

Luchtvaartmaatschappijen:
Swiss International Air Lines

Vluchtduur van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Zürich, Zwitserland

Geschatte vluchtduur van Punta Cana naar Zürich. 09 uur 52 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Zurich, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Punta Cana en Zürich ongeveer 7535.25 kilometer.

Uw reis beging in Punta Cana, Uw reis eindigt in Zürich,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 64 uur en 24 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Punta Cana
Vols au départ de Zürich