Hoe lang duurt het vliegen van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Philadelphia, Verenigde Staten

Vluchtduur PUJ - PHL

03 h 33 min

De afstand tussen PUJ en PHL is 2452.31 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 33 minuten

Punta Cana, Dominicaanse Republiek - Philadelphia, Verenigde Staten

Luchthavens:

van: Punta Cana Intl, PUJ
naar: Philadelphia Intl, PHL

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Philadelphia, Verenigde Staten

Geschatte vluchtduur van Punta Cana naar Philadelphia. 03 uur 33 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Philadelphia Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Punta Cana en Philadelphia ongeveer 2452.31 kilometer.

Uw reis beging in Punta Cana, Uw reis eindigt in Philadelphia,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 20 uur en 58 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Punta Cana
Vols au départ de Philadelphia