Hoe lang duurt het vliegen van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Moskou, Rusland

Vluchtduur PUJ - SVO

12 h 01 min

De afstand tussen PUJ en SVO is 9256.32 km

De geschatte reistijd is: 12 uur en 01 minuten

Punta Cana, Dominicaanse Republiek - Moscow, Rusland

Luchthavens:

van: Punta Cana Intl, PUJ
naar: Sheremetyevo, SVO

Luchtvaartmaatschappijen:
Aeroflot Russian Airlines

Vluchtduur van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Moskou, Rusland

Geschatte vluchtduur van Punta Cana naar Moskou. 12 uur 01 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Sheremetyevo, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Punta Cana en Moskou ongeveer 9256.32 kilometer.

Uw reis beging in Punta Cana, Uw reis eindigt in Moskou,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 79 uur en 07 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Punta Cana
Vols au départ de Moskou