Hoe lang duurt het vliegen van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Frankfurt am Main, Duitsland

Vluchtduur PUJ - FRA

09 h 51 min

De afstand tussen PUJ en FRA is 7519.33 km

De geschatte reistijd is: 09 uur en 51 minuten

Punta Cana, Dominicaanse Republiek - Frankfurt, Duitsland

Luchthavens:

van: Punta Cana Intl, PUJ
naar: Frankfurt Main, FRA

Luchtvaartmaatschappijen:
Condor Flugdienst

Vluchtduur van Punta Cana, Dominicaanse Republiek naar Frankfurt am Main, Duitsland

Geschatte vluchtduur van Punta Cana naar Frankfurt am Main. 09 uur 51 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Frankfurt Main, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Punta Cana en Frankfurt am Main ongeveer 7519.33 kilometer.

Uw reis beging in Punta Cana, Uw reis eindigt in Frankfurt am Main,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 64 uur en 16 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Punta Cana
Vols au départ de Frankfurt am Main