Hoe lang duurt het vliegen van Porto, Portugal naar Barcelona, Spanje

Vluchtduur OPO - BCN

01 h 38 min

De afstand tussen OPO en BCN is 900.98 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 38 minuten

Porto, Portugal - Barcelona, Spanje

Luchthavens:

van: Porto, OPO
naar: Barcelona, BCN

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Porto, Portugal naar Barcelona, Spanje

Geschatte vluchtduur van Porto naar Barcelona. 01 uur 38 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Barcelona, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Porto en Barcelona ongeveer 900.98 kilometer.

Uw reis beging in Porto, Uw reis eindigt in Barcelona,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 07 uur en 42 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Porto
Vols au départ de Barcelona