Hoe lang duurt het vliegen van Marrakesh, Marokko naar Marseille, Frankrijk

Vluchtduur RAK - MRS

02 h 41 min

De afstand tussen RAK en MRS is 1754.9 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 41 minuten

Marrakech, Marokko - Marseille, Frankrijk

Luchthavens:

van: Menara, RAK
naar: Provence, MRS

Luchtvaartmaatschappijen:
Air France

Vluchtduur van Marrakesh, Marokko naar Marseille, Frankrijk

Geschatte vluchtduur van Marrakesh naar Marseille. 02 uur 41 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Provence, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Marrakesh en Marseille ongeveer 1754.9 kilometer.

Uw reis beging in Marrakesh, Uw reis eindigt in Marseille,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 15 uur en 00 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Marrakesh
Vols au départ de Marseille