Hoe lang duurt het vliegen van Manchester, Verenigd Koninkrijk naar New York City, Verenigde Staten

Vluchtduur MAN - JFK

07 h 11 min

De afstand tussen MAN en JFK is 5376.4 km

De geschatte reistijd is: 07 uur en 11 minuten

Manchester, Verenigd Koninkrijk - New York, Verenigde Staten

Luchthavens:

van: Manchester, MAN
naar: John F Kennedy Intl, JFK

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Manchester, Verenigd Koninkrijk naar New York City, Verenigde Staten

Geschatte vluchtduur van Manchester naar New York City. 07 uur 11 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van John F Kennedy Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Manchester en New York City ongeveer 5376.4 kilometer.

Uw reis beging in Manchester, Uw reis eindigt in New York City,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 45 uur en 57 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Manchester
Vols au départ de New York City