Hoe lang duurt het vliegen van Manchester, Verenigd Koninkrijk naar Bérgamo, Italië

Vluchtduur MAN - BGY

02 h 01 min

De afstand tussen MAN en BGY is 1214.38 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 01 minuten

Manchester, Verenigd Koninkrijk - Bergamo, Italië

Luchthavens:

van: Manchester, MAN
naar: Bergamo Orio Al Serio, BGY

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Manchester, Verenigd Koninkrijk naar Bérgamo, Italië

Geschatte vluchtduur van Manchester naar Bérgamo. 02 uur 01 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Bergamo Orio Al Serio, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Manchester en Bérgamo ongeveer 1214.38 kilometer.

Uw reis beging in Manchester, Uw reis eindigt in Bérgamo,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 10 uur en 23 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Manchester
Vols au départ de Bérgamo