Hoe lang duurt het vliegen van Manchester, Verenigd Koninkrijk naar Almería, Spanje

Vluchtduur MAN - LEI

02 h 47 min

De afstand tussen MAN en LEI is 1834.81 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 47 minuten

Manchester, Verenigd Koninkrijk - Almeria, Spanje

Luchthavens:

van: Manchester, MAN
naar: Almeria, LEI

Luchtvaartmaatschappijen:
Transavia France

Vluchtduur van Manchester, Verenigd Koninkrijk naar Almería, Spanje

Geschatte vluchtduur van Manchester naar Almería. 02 uur 47 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Almeria, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Manchester en Almería ongeveer 1834.81 kilometer.

Uw reis beging in Manchester, Uw reis eindigt in Almería,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 15 uur en 41 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Manchester
Vols au départ de Almería