Hoe lang duurt het vliegen van Málaga, Spanje naar Toulouse, Frankrijk

Vluchtduur AGP - TLS

01 h 39 min

De afstand tussen AGP en TLS is 919.1 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 39 minuten

Malaga, Spanje - Toulouse, Frankrijk

Luchthavens:

van: Malaga, AGP
naar: Blagnac, TLS

Luchtvaartmaatschappijen:
Iberia Airlines

Vluchtduur van Málaga, Spanje naar Toulouse, Frankrijk

Geschatte vluchtduur van Málaga naar Toulouse. 01 uur 39 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Blagnac, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Málaga en Toulouse ongeveer 919.1 kilometer.

Uw reis beging in Málaga, Uw reis eindigt in Toulouse,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 07 uur en 51 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Málaga
Vols au départ de Toulouse