Hoe lang duurt het vliegen van Málaga, Spanje naar Moskou, Rusland

Vluchtduur AGP - DME

05 h 14 min

De afstand tussen AGP en DME is 3800.58 km

De geschatte reistijd is: 05 uur en 14 minuten

Malaga, Spanje - Moscow, Rusland

Luchthavens:

van: Malaga, AGP
naar: Domododevo, DME

Luchtvaartmaatschappijen:
Iberia Airlines

Vluchtduur van Málaga, Spanje naar Moskou, Rusland

Geschatte vluchtduur van Málaga naar Moskou. 05 uur 14 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Domododevo, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Málaga en Moskou ongeveer 3800.58 kilometer.

Uw reis beging in Málaga, Uw reis eindigt in Moskou,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 32 uur en 29 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Málaga
Vols au départ de Moskou