Hoe lang duurt het vliegen van Málaga, Spanje naar Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur AGP - LPL

02 h 49 min

De afstand tussen AGP en LPL is 1855.75 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 49 minuten

Malaga, Spanje - Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Malaga, AGP
naar: Liverpool, LPL

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Málaga, Spanje naar Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Málaga naar Liverpool. 02 uur 49 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Liverpool, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Málaga en Liverpool ongeveer 1855.75 kilometer.

Uw reis beging in Málaga, Uw reis eindigt in Liverpool,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 15 uur en 52 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Málaga
Vols au départ de Liverpool