Hoe lang duurt het vliegen van Málaga, Spanje naar Bratislava, Slowakije

Vluchtduur AGP - BTS

03 h 13 min

De afstand tussen AGP en BTS is 2183.65 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 13 minuten

Malaga, Spanje - Bratislava, Slowakije

Luchthavens:

van: Malaga, AGP
naar: M R Stefanik, BTS

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Málaga, Spanje naar Bratislava, Slowakije

Geschatte vluchtduur van Málaga naar Bratislava. 03 uur 13 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van M R Stefanik, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Málaga en Bratislava ongeveer 2183.65 kilometer.

Uw reis beging in Málaga, Uw reis eindigt in Bratislava,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 18 uur en 40 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Málaga
Vols au départ de Bratislava