Hoe lang duurt het vliegen van Madrid, Spanje naar Los Angeles, Verenigde Staten

Vluchtduur MAD - LAX

12 h 12 min

De afstand tussen MAD en LAX is 9406.18 km

De geschatte reistijd is: 12 uur en 12 minuten

Madrid, Spanje - Los Angeles, Verenigde Staten

Luchthavens:

van: Barajas, MAD
naar: Los Angeles Intl, LAX

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Madrid, Spanje naar Los Angeles, Verenigde Staten

Geschatte vluchtduur van Madrid naar Los Angeles. 12 uur 12 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Los Angeles Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Madrid en Los Angeles ongeveer 9406.18 kilometer.

Uw reis beging in Madrid, Uw reis eindigt in Los Angeles,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 80 uur en 24 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Madrid
Vols au départ de Los Angeles