Hoe lang duurt het vliegen van Madrid, Spanje naar Dallas/Fort Worth International Airport, Verenigde Staten

Vluchtduur MAD - DFW

10 h 26 min

De afstand tussen MAD en DFW is 7990.26 km

De geschatte reistijd is: 10 uur en 26 minuten

Madrid, Spanje - Dallas-Fort Worth, Verenigde Staten

Luchthavens:

van: Barajas, MAD
naar: Dallas Fort Worth Intl, DFW

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Madrid, Spanje naar Dallas/Fort Worth International Airport, Verenigde Staten

Geschatte vluchtduur van Madrid naar Dallas/Fort Worth International Airport. 10 uur 26 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Dallas Fort Worth Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Madrid en Dallas/Fort Worth International Airport ongeveer 7990.26 kilometer.

Uw reis beging in Madrid, Uw reis eindigt in Dallas/Fort Worth International Airport,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 68 uur en 18 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Madrid
Vols au départ de Dallas/Fort Worth International Airport