Hoe lang duurt het vliegen van Luxemburg, Luxemburg naar Marrakesh, Marokko

Vluchtduur LUX - RAK

03 h 24 min

De afstand tussen LUX en RAK is 2327.21 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 24 minuten

Luxemburg, Luxemburg - Marrakech, Marokko

Luchthavens:

van: Luxembourg, LUX
naar: Menara, RAK

Luchtvaartmaatschappijen:
Luxair

Vluchtduur van Luxemburg, Luxemburg naar Marrakesh, Marokko

Geschatte vluchtduur van Luxemburg naar Marrakesh. 03 uur 24 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Menara, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Luxemburg en Marrakesh ongeveer 2327.21 kilometer.

Uw reis beging in Luxemburg, Uw reis eindigt in Marrakesh,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 19 uur en 53 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Luxemburg
Vols au départ de Marrakesh