Hoe lang duurt het vliegen van Luxemburg, Luxemburg naar Londen, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur LUX - LHR

01 h 09 min

De afstand tussen LUX en LHR is 515.55 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 09 minuten

Luxemburg, Luxemburg - London, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Luxembourg, LUX
naar: Heathrow, LHR

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Luxemburg, Luxemburg naar Londen, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Luxemburg naar Londen. 01 uur 09 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Heathrow, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Luxemburg en Londen ongeveer 515.55 kilometer.

Uw reis beging in Luxemburg, Uw reis eindigt in Londen,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 04 uur en 24 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Luxemburg
Vols au départ de Londen