Hoe lang duurt het vliegen van Luxemburg, Luxemburg naar Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

Vluchtduur LUX - ACE

04 h 03 min

De afstand tussen LUX en ACE is 2843.77 km

De geschatte reistijd is: 04 uur en 03 minuten

Luxemburg, Luxemburg - Las Palmas, Spanje

Luchthavens:

van: Luxembourg, LUX
naar: Lanzarote, ACE

Luchtvaartmaatschappijen:
Luxair

Vluchtduur van Luxemburg, Luxemburg naar Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

Geschatte vluchtduur van Luxemburg naar Las Palmas de Gran Canaria. 04 uur 03 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Lanzarote, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Luxemburg en Las Palmas de Gran Canaria ongeveer 2843.77 kilometer.

Uw reis beging in Luxemburg, Uw reis eindigt in Las Palmas de Gran Canaria,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 24 uur en 18 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Luxemburg
Vols au départ de Las Palmas de Gran Canaria