Hoe lang duurt het vliegen van Luxemburg, Luxemburg naar Fuerteventura, Spanje

Vluchtduur LUX - FUE

04 h 07 min

De afstand tussen LUX en FUE is 2903.64 km

De geschatte reistijd is: 04 uur en 07 minuten

Luxemburg, Luxemburg - Fuerteventura, Spanje

Luchthavens:

van: Luxembourg, LUX
naar: Fuerteventura, FUE

Luchtvaartmaatschappijen:
Luxair

Vluchtduur van Luxemburg, Luxemburg naar Fuerteventura, Spanje

Geschatte vluchtduur van Luxemburg naar Fuerteventura. 04 uur 07 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Fuerteventura, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Luxemburg en Fuerteventura ongeveer 2903.64 kilometer.

Uw reis beging in Luxemburg, Uw reis eindigt in Fuerteventura,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 24 uur en 49 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Luxemburg
Vols au départ de Fuerteventura