Hoe lang duurt het vliegen van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Rotterdam, Nederland

Vluchtduur LHR - RTM

00 h 56 min

De afstand tussen LHR en RTM is 342.65 km

De geschatte reistijd is: 00 uur en 56 minuten

London, Verenigd Koninkrijk - Rotterdam, Nederland

Luchthavens:

van: Heathrow, LHR
naar: Rotterdam, RTM

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Rotterdam, Nederland

Geschatte vluchtduur van Londen naar Rotterdam. 00 uur 56 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Rotterdam, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Londen en Rotterdam ongeveer 342.65 kilometer.

Uw reis beging in Londen, Uw reis eindigt in Rotterdam,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 02 uur en 56 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Londen
Vols au départ de Rotterdam