Hoe lang duurt het vliegen van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Fuerteventura, Spanje

Vluchtduur LGW - FUE

03 h 57 min

De afstand tussen LGW en FUE is 2768.18 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 57 minuten

London, Verenigd Koninkrijk - Fuerteventura, Spanje

Luchthavens:

van: Gatwick, LGW
naar: Fuerteventura, FUE

Luchtvaartmaatschappijen:
Norwegian Air Shuttle

Vluchtduur van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Fuerteventura, Spanje

Geschatte vluchtduur van Londen naar Fuerteventura. 03 uur 57 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Fuerteventura, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Londen en Fuerteventura ongeveer 2768.18 kilometer.

Uw reis beging in Londen, Uw reis eindigt in Fuerteventura,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 23 uur en 40 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Londen
Vols au départ de Fuerteventura