Hoe lang duurt het vliegen van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Doha, Qatar

Vluchtduur LHR - DOH

07 h 02 min

De afstand tussen LHR en DOH is 5245.57 km

De geschatte reistijd is: 07 uur en 02 minuten

London, Verenigd Koninkrijk - Doha, Qatar

Luchthavens:

van: Heathrow, LHR
naar: Doha Intl, DOH

Luchtvaartmaatschappijen:
Qatar Airways

Vluchtduur van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Doha, Qatar

Geschatte vluchtduur van Londen naar Doha. 07 uur 02 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Doha Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Londen en Doha ongeveer 5245.57 kilometer.

Uw reis beging in Londen, Uw reis eindigt in Doha,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 44 uur en 50 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Londen
Vols au départ de Doha