Hoe lang duurt het vliegen van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Chicago, Verenigde Staten

Vluchtduur LHR - ORD

08 h 25 min

De afstand tussen LHR en ORD is 6361.11 km

De geschatte reistijd is: 08 uur en 25 minuten

London, Verenigd Koninkrijk - Chicago, Verenigde Staten

Luchthavens:

van: Heathrow, LHR
naar: Chicago Ohare Intl, ORD

Luchtvaartmaatschappijen:
American Airlines

Vluchtduur van Londen, Verenigd Koninkrijk naar Chicago, Verenigde Staten

Geschatte vluchtduur van Londen naar Chicago. 08 uur 25 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Chicago Ohare Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Londen en Chicago ongeveer 6361.11 kilometer.

Uw reis beging in Londen, Uw reis eindigt in Chicago,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 54 uur en 22 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Londen
Vols au départ de Chicago