Hoe lang duurt het vliegen van Harare, Zimbabwe naar Nairobi, Kenia

Vluchtduur HRE - NBO

02 h 56 min

De afstand tussen HRE en NBO is 1945.17 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 56 minuten

Harare, Zimbabwe - Nairobi, Kenia

Luchthavens:

van: Harare Intl, HRE
naar: Jomo Kenyatta International, NBO

Luchtvaartmaatschappijen:
Air France

Vluchtduur van Harare, Zimbabwe naar Nairobi, Kenia

Geschatte vluchtduur van Harare naar Nairobi. 02 uur 56 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Jomo Kenyatta International, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Harare en Nairobi ongeveer 1945.17 kilometer.

Uw reis beging in Harare, Uw reis eindigt in Nairobi,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 16 uur en 38 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Harare
Vols au départ de Nairobi