Hoe lang duurt het vliegen van Harare, Zimbabwe naar Durban, Zuid-Afrika

Vluchtduur HRE - DUR

02 h 10 min

De afstand tussen HRE en DUR is 1333.44 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 10 minuten

Harare, Zimbabwe - Durban, Zuid-Afrika

Luchthavens:

van: Harare Intl, HRE
naar: Durban Intl, DUR

Luchtvaartmaatschappijen:
South African Airways

Vluchtduur van Harare, Zimbabwe naar Durban, Zuid-Afrika

Geschatte vluchtduur van Harare naar Durban. 02 uur 10 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Durban Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Harare en Durban ongeveer 1333.44 kilometer.

Uw reis beging in Harare, Uw reis eindigt in Durban,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 11 uur en 24 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Harare
Vols au départ de Durban