Hoe lang duurt het vliegen van Eindhoven, Nederland naar Palma de Mallorca, Spanje

Vluchtduur EIN - PMI

02 h 10 min

De afstand tussen EIN en PMI is 1338.04 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 10 minuten

Eindhoven, Nederland - Palma de Mallorca, Spanje

Luchthavens:

van: Eindhoven, EIN
naar: Son Sant Joan, PMI

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Eindhoven, Nederland naar Palma de Mallorca, Spanje

Geschatte vluchtduur van Eindhoven naar Palma de Mallorca. 02 uur 10 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Son Sant Joan, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Eindhoven en Palma de Mallorca ongeveer 1338.04 kilometer.

Uw reis beging in Eindhoven, Uw reis eindigt in Palma de Mallorca,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 11 uur en 26 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Eindhoven
Vols au départ de Palma de Mallorca