Hoe lang duurt het vliegen van Eindhoven, Nederland naar Murcia, Spanje

Vluchtduur EIN - MJV

02 h 29 min

De afstand tussen EIN en MJV is 1595.58 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 29 minuten

Eindhoven, Nederland - Murcia, Spanje

Luchthavens:

van: Eindhoven, EIN
naar: Murcia San Javier, MJV

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Eindhoven, Nederland naar Murcia, Spanje

Geschatte vluchtduur van Eindhoven naar Murcia. 02 uur 29 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Murcia San Javier, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Eindhoven en Murcia ongeveer 1595.58 kilometer.

Uw reis beging in Eindhoven, Uw reis eindigt in Murcia,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 13 uur en 38 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Eindhoven
Vols au départ de Murcia