Hoe lang duurt het vliegen van Eindhoven, Nederland naar Málaga, Spanje

Vluchtduur EIN - AGP

02 h 46 min

De afstand tussen EIN en AGP is 1818.54 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 46 minuten

Eindhoven, Nederland - Malaga, Spanje

Luchthavens:

van: Eindhoven, EIN
naar: Malaga, AGP

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Eindhoven, Nederland naar Málaga, Spanje

Geschatte vluchtduur van Eindhoven naar Málaga. 02 uur 46 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Malaga, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Eindhoven en Málaga ongeveer 1818.54 kilometer.

Uw reis beging in Eindhoven, Uw reis eindigt in Málaga,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 15 uur en 33 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Eindhoven
Vols au départ de Málaga