Hoe lang duurt het vliegen van Eindhoven, Nederland naar Madrid, Spanje

Vluchtduur EIN - MAD

02 h 15 min

De afstand tussen EIN en MAD is 1398.8 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 15 minuten

Eindhoven, Nederland - Madrid, Spanje

Luchthavens:

van: Eindhoven, EIN
naar: Barajas, MAD

Luchtvaartmaatschappijen:
Transavia Holland

Vluchtduur van Eindhoven, Nederland naar Madrid, Spanje

Geschatte vluchtduur van Eindhoven naar Madrid. 02 uur 15 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Barajas, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Eindhoven en Madrid ongeveer 1398.8 kilometer.

Uw reis beging in Eindhoven, Uw reis eindigt in Madrid,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 11 uur en 57 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Eindhoven
Vols au départ de Madrid