Hoe lang duurt het vliegen van Eindhoven, Nederland naar Brindisi, Italië

Vluchtduur EIN - BDS

02 h 25 min

De afstand tussen EIN en BDS is 1540.09 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 25 minuten

Eindhoven, Nederland - Brindisi, Italië

Luchthavens:

van: Eindhoven, EIN
naar: Casale, BDS

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Eindhoven, Nederland naar Brindisi, Italië

Geschatte vluchtduur van Eindhoven naar Brindisi. 02 uur 25 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Casale, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Eindhoven en Brindisi ongeveer 1540.09 kilometer.

Uw reis beging in Eindhoven, Uw reis eindigt in Brindisi,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 13 uur en 10 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Eindhoven
Vols au départ de Brindisi