Hoe lang duurt het vliegen van Connacht, Ierland naar Manchester, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur NOC - MAN

01 h 03 min

De afstand tussen NOC en MAN is 437.12 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 03 minuten

Connaught, Ierland - Manchester, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Ireland West Knock, NOC
naar: Manchester, MAN

Luchtvaartmaatschappijen:
Flybe

Vluchtduur van Connacht, Ierland naar Manchester, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Connacht naar Manchester. 01 uur 03 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Manchester, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Connacht en Manchester ongeveer 437.12 kilometer.

Uw reis beging in Connacht, Uw reis eindigt in Manchester,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 03 uur en 44 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Connacht
Vols au départ de Manchester