Hoe lang duurt het vliegen van Bodrum, Turkije naar Manchester, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur BJV - MAN

04 h 08 min

De afstand tussen BJV en MAN is 2916.58 km

De geschatte reistijd is: 04 uur en 08 minuten

Bodrum, Turkije - Manchester, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Bodrum - Milas, BJV
naar: Manchester, MAN

Luchtvaartmaatschappijen:
Jet2.com

Vluchtduur van Bodrum, Turkije naar Manchester, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Bodrum naar Manchester. 04 uur 08 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Manchester, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Bodrum en Manchester ongeveer 2916.58 kilometer.

Uw reis beging in Bodrum, Uw reis eindigt in Manchester,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 24 uur en 56 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Bodrum
Vols au départ de Manchester