Hoe lang duurt het vliegen van Bodrum, Turkije naar Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur BJV - LPL

04 h 10 min

De afstand tussen BJV en LPL is 2950.23 km

De geschatte reistijd is: 04 uur en 10 minuten

Bodrum, Turkije - Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Bodrum - Milas, BJV
naar: Liverpool, LPL

Luchtvaartmaatschappijen:
easyJet

Vluchtduur van Bodrum, Turkije naar Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Bodrum naar Liverpool. 04 uur 10 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Liverpool, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Bodrum en Liverpool ongeveer 2950.23 kilometer.

Uw reis beging in Bodrum, Uw reis eindigt in Liverpool,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 25 uur en 13 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Bodrum
Vols au départ de Liverpool