Hoe lang duurt het vliegen van Bodrum, Turkije naar Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België

Vluchtduur BJV - BRU

03 h 28 min

De afstand tussen BJV en BRU is 2380 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 28 minuten

Bodrum, Turkije - Brussels, België

Luchthavens:

van: Bodrum - Milas, BJV
naar: Brussels Natl, BRU

Luchtvaartmaatschappijen:
Pegasus Airlines

Vluchtduur van Bodrum, Turkije naar Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België

Geschatte vluchtduur van Bodrum naar Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 03 uur 28 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Brussels Natl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Bodrum en Brussels Hoofdstedelijk Gewest ongeveer 2380 kilometer.

Uw reis beging in Bodrum, Uw reis eindigt in Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 20 uur en 21 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Bodrum
Vols au départ de Brussels Hoofdstedelijk Gewest