Hoe lang duurt het vliegen van Bodrum, Turkije naar Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur BJV - BHX

04 h 02 min

De afstand tussen BJV en BHX is 2841.82 km

De geschatte reistijd is: 04 uur en 02 minuten

Bodrum, Turkije - Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Bodrum - Milas, BJV
naar: Birmingham, BHX

Luchtvaartmaatschappijen:
Air Bourbon

Vluchtduur van Bodrum, Turkije naar Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Bodrum naar Birmingham. 04 uur 02 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Birmingham, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Bodrum en Birmingham ongeveer 2841.82 kilometer.

Uw reis beging in Bodrum, Uw reis eindigt in Birmingham,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 24 uur en 17 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Bodrum
Vols au départ de Birmingham