Hoe lang duurt het vliegen van Belgrado, Servië naar Tel Aviv, Israël

Vluchtduur BEG - TLV

02 h 52 min

De afstand tussen BEG en TLV is 1902.37 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 52 minuten

Belgrade, Servië - Tel-aviv, Israël

Luchthavens:

van: Beograd, BEG
naar: Ben Gurion, TLV

Luchtvaartmaatschappijen:
Jat Airways

Vluchtduur van Belgrado, Servië naar Tel Aviv, Israël

Geschatte vluchtduur van Belgrado naar Tel Aviv. 02 uur 52 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Ben Gurion, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Belgrado en Tel Aviv ongeveer 1902.37 kilometer.

Uw reis beging in Belgrado, Uw reis eindigt in Tel Aviv,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 16 uur en 16 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Belgrado
Vols au départ de Tel Aviv