Hoe lang duurt het vliegen van Belgrado, Servië naar Stockholm, Zweden

Vluchtduur BEG - ARN

02 h 34 min

De afstand tussen BEG en ARN is 1658.32 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 34 minuten

Belgrade, Servië - Stockholm, Zweden

Luchthavens:

van: Beograd, BEG
naar: Arlanda, ARN

Luchtvaartmaatschappijen:
Norwegian Air Shuttle

Vluchtduur van Belgrado, Servië naar Stockholm, Zweden

Geschatte vluchtduur van Belgrado naar Stockholm. 02 uur 34 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Arlanda, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Belgrado en Stockholm ongeveer 1658.32 kilometer.

Uw reis beging in Belgrado, Uw reis eindigt in Stockholm,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 14 uur en 10 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Belgrado
Vols au départ de Stockholm