Hoe lang duurt het vliegen van Belgrado, Servië naar Genève, Zwitserland

Vluchtduur BEG - GVA

01 h 54 min

De afstand tussen BEG en GVA is 1118.92 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 54 minuten

Belgrade, Servië - Geneva, Zwitserland

Luchthavens:

van: Beograd, BEG
naar: Geneve Cointrin, GVA

Luchtvaartmaatschappijen:
Flybaboo

Vluchtduur van Belgrado, Servië naar Genève, Zwitserland

Geschatte vluchtduur van Belgrado naar Genève. 01 uur 54 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Geneve Cointrin, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Belgrado en Genève ongeveer 1118.92 kilometer.

Uw reis beging in Belgrado, Uw reis eindigt in Genève,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 09 uur en 34 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Belgrado
Vols au départ de Genève