Hoe lang duurt het vliegen van Amsterdam, Nederland naar Tel Aviv, Israël

Vluchtduur AMS - TLV

04 h 38 min

De afstand tussen AMS en TLV is 3314.99 km

De geschatte reistijd is: 04 uur en 38 minuten

Amsterdam, Nederland - Tel-aviv, Israël

Luchthavens:

van: Schiphol, AMS
naar: Ben Gurion, TLV

Luchtvaartmaatschappijen:
Transavia Holland

Vluchtduur van Amsterdam, Nederland naar Tel Aviv, Israël

Geschatte vluchtduur van Amsterdam naar Tel Aviv. 04 uur 38 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Ben Gurion, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Amsterdam en Tel Aviv ongeveer 3314.99 kilometer.

Uw reis beging in Amsterdam, Uw reis eindigt in Tel Aviv,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 28 uur en 20 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Amsterdam
Vols au départ de Tel Aviv