Hoe lang duurt het vliegen van Amsterdam, Nederland naar Tanger, Marokko

Vluchtduur AMS - TNG

03 h 02 min

De afstand tussen AMS en TNG is 2026.67 km

De geschatte reistijd is: 03 uur en 02 minuten

Amsterdam, Nederland - Tanger, Marokko

Luchthavens:

van: Schiphol, AMS
naar: Ibn Batouta, TNG

Luchtvaartmaatschappijen:
Air Arabia Maroc

Vluchtduur van Amsterdam, Nederland naar Tanger, Marokko

Geschatte vluchtduur van Amsterdam naar Tanger. 03 uur 02 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Ibn Batouta, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Amsterdam en Tanger ongeveer 2026.67 kilometer.

Uw reis beging in Amsterdam, Uw reis eindigt in Tanger,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 17 uur en 19 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Amsterdam
Vols au départ de Tanger