Hoe lang duurt het vliegen van Amsterdam, Nederland naar Lyon, Frankrijk

Vluchtduur AMS - LYS

01 h 25 min

De afstand tussen AMS en LYS is 732.4 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 25 minuten

Amsterdam, Nederland - Lyon, Frankrijk

Luchthavens:

van: Schiphol, AMS
naar: Saint Exupery, LYS

Luchtvaartmaatschappijen:
Air France

Vluchtduur van Amsterdam, Nederland naar Lyon, Frankrijk

Geschatte vluchtduur van Amsterdam naar Lyon. 01 uur 25 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Saint Exupery, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Amsterdam en Lyon ongeveer 732.4 kilometer.

Uw reis beging in Amsterdam, Uw reis eindigt in Lyon,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 06 uur en 16 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Amsterdam
Vols au départ de Lyon