Hoe lang duurt het vliegen van Amsterdam, Nederland naar Kuala Lumpur, Maleisië

Vluchtduur AMS - KUL

13 h 14 min

De afstand tussen AMS en KUL is 10240.42 km

De geschatte reistijd is: 13 uur en 14 minuten

Amsterdam, Nederland - Kuala Lumpur, Maleisië

Luchthavens:

van: Schiphol, AMS
naar: Kuala Lumpur Intl, KUL

Luchtvaartmaatschappijen:
Air France

Vluchtduur van Amsterdam, Nederland naar Kuala Lumpur, Maleisië

Geschatte vluchtduur van Amsterdam naar Kuala Lumpur. 13 uur 14 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Kuala Lumpur Intl, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Amsterdam en Kuala Lumpur ongeveer 10240.42 kilometer.

Uw reis beging in Amsterdam, Uw reis eindigt in Kuala Lumpur,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 87 uur en 31 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Amsterdam
Vols au départ de Kuala Lumpur